Dags att förnya vårt utseende

Dags att förnya vårt utseende

Hos Kaffeboxen brinner vi för att erbjuda det bästa när det gäller kaffe, oavsett om du är en erfaren barista eller bara letar efter det perfekta morgonkoppen. Vi har alltid strävat efter att leverera högkvalitativa kaffeupplevelser och en viktig del av det är vår webbplats. Vi vill berätta om en spännande utveckling som vi är mitt uppe i – en helt ny design för vår webbshop. Vi vill förklara varför vi har tagit detta steg och hur det kommer att förbättra din kundupplevelse.

1. Modernisering för att möta dagens krav
Teknik och designtrender utvecklas ständigt och det är viktigt att vår webbshop förblir modern och relevant. Den nya designen kommer ge dig en fräsch och modern upplevelse när du besöker vår webbplats.
2. Ökad användarvänlighet

En av våra främsta prioriteringar är att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta och köpa de produkter du älskar. Den nya designen kommer att ha förbättrad navigering, en mer intuitiv layout och vara snabbare. Det innebär att du enkelt kan bläddra bland vårt sortiment, läsa produktbeskrivningar och checka ut med ditt favoritkaffe i handen på nolltid. 

3. Mobilvänlighet

Vi vet att många av er använder mobila enheter för besöka oss. Därför kommer vår nya design att vara helt responsiv och anpassad för mobilanvändare. 

4. Förbättrad produktinformation
Vi älskar kaffe, och vi vet att du också gör det. Därför kommer den nya webbshopdesignen att innehålla ännu mer detaljerad och informativ produktinformation. Du kommer att kunna lära dig mer om kaffeursprung, smakprofil och mycket mer, vilket hjälper dig att göra informerade val när du väljer ditt kaffe. Vi kommer också successivt kunna förbättra den med t.ex. förbättrade möjligheter att kunna söka på rostningsgrad, ursprungsland etc.
5. Kundfeedback är en viktig drivkraft
Vi har lyssnat på dig, dina åsikter, förslag och feedback har varit en avgörande faktor i skapandet av den nya webbshopdesignen. Vi är tacksamma för att du har delat dina tankar med oss och vi hoppas att du kommer att älska den nya designen lika mycket som vi gör och fortsätter att ge oss feedback.

 

Avslutningsvis

För oss handlar denna förändring om att göra din kaffeupplevelse ännu bättre. Vi är övertygade om att den nya webbshopdesignen kommer att göra det lättare och roligare för dig att utforska vårt sortiment, hitta dina favoritkaffeprodukter och fördjupa dig i kaffets fantastiska värld.Vi ser fram emot att lansera den nya webbshoppen inom kort och att höra vad du tycker om den. Din åsikt är viktig för oss, så tveka inte att dela dina tankar när du utforskar den nya designen.

Tillbaka till blogg