Ny produktportfölj från Johan & Nyström

Ny produktportfölj från Johan & Nyström

Johan & Nyström har ändrat några namn på sina kaffen och kategoriserat dem lite annorlunda.

Kaffena är i princip de samma. Kvalitén är precis lika bra. Kärleken till råvaran och hantverket är oförändrad. De har bara gjort det enklare och tydligare och tagit sina förpackningar till en ny nivå!

De har delat in det i fyra kaffeserier:

HOUSE är lite som ”husets vin” – det är okomplicerat och riktigt bra kaffe där alla alltid kan hitta en smak de gillar. Gamla trotjänare som Fika och La Bomba har fått sällskap av Dark Knight som ersätter Verde och FTO och den nygamla Perduras. Brygg- och espressoblandningar att njuta och lita på!

FLAVOURS är den stora nyheten, singel orgins som nu finns hela året! Namnet och smaken är desamma året runt men innehållet skiljer sig åt något beroende på säsong för att alltid kunna ha färskt kaffe och allt kaffe skördas vid olika tider på året. Sweet Serenity, Delicious Days och Bold statement. Lika goda och personliga som de låter. Etiketterna har ny design, men du känner igen dig i färg- och form. Här har t.ex. Brazil Fortaleza blivit Bold Statement och Buena Vista är numera Sweet Serenity

FARMERS Som namnet säger så lyfts producenten fram, de som odlat, drivit upp och skördat. Dessa kaffen finns enbart under begränsade perioder och i mindre upplagor. Namnen blir producentens!

PRIME Grädden på moset, helt enkelt det mest exklusiva och speciella kaffen. Dessa lanserar bara ibland, 3-4 gånger per år, när Johan & Nyströms inköpare hittar kaffe utöver det vanliga. En liten mängd med stor omsorg och paketerar med guldetikett. Dessa kommer att finnas hos Kaffeboxen endast vid speciella tillfällen.

Tillbaka till blogg